Filteri za vodu - Zdravlje

Čovjek tijekom radnog dana popije premalo vode, što šteti njegovom zdravlju. Liječnici Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) preporučaju odraslim osobama ispijanje 2. litre vode dnevno jer i maleni nedostatak vode u tijelu može izazvati pad koncentracije i glavobolju.
Filteri za vodu spriječavaju unos niza štetnih tvari, naime, u vodi iz slavine nalaze se kemijske tvari klor i fluor. Porastom razine ovih tvari, u čovjekovom organizmu dolazi do oštećenja krvnih žila, štitnjače itd. Filteri za vodu koji se nalaze unutar Hydrus-a rezultat su američke tehnologije koja zaustavlja sve nečistoće u vodi i propušta potpuno – savršeno čistu vodu.

Filteri za vodu – sustav filtracije

Filteri za vodu filtriraju istu kroz petostupanjski sustav koji je ugrađen u aparat za vodu Hydrus i u potpunosti je oslobođena svih štetnih tvari što ju čini lakše razgradivom. Voda je bogata kisikom i kao takva poboljšava rad jetre, utječe na rast imuniteta te rad stanica koje bez tekućine ne mogu kvalitetno obavljati proces izlučivanja otpadnih tvari.

Redovitom konzumacijom dovoljne količine savršeno čiste vode izbjegava se niz zdravstvenih poteškoća izravno vezanih za dehidriranost kao npr. alergije, artritis, ukočenost, nizak tlak itd.

Aparat za vodu Hydrus pruža savršeno čistu vodu na dohvat ruke u vašoj radoj okolini.