Filtracija vode - Praktičnost

Aparat za vodu Hydrus je aparat nove generacije za prociscivanje vode iz komunalnog sustava. Vodu iz vodovoda Hydrus filtrira iznimno moćnim sustavom filtracije te tako pročišćenu vodu stavlja Vama, vašim klijentima, poslovnim partnerima i zaposlenicima na dohvat ruke.
Prociscivanje vode odvija se vrlo brzo, a spremnik unutar aparata konstantno se nadopunjuje savršeno čistom vodom. Grijač s termostatom zagrijava pročišćenu vodu i do 90ºC što znači da vam za pripremu raznih toplih napitaka u vašem radnom prostoru nisu više potrebna nepraktična kuhala, mikrovalne pećnice, mali štednjaci itd.. Aparat za vodu također hladi vodu do 10 ºC.

Svi problemi s pitkom vodom u vašim radnim prostorima nestaju s instalacijom aparata za vodu. Filtracija vode vas oslobađa brige oko nabave dovoljne količine ambalažirane pitke vode i rješava vas problema s skladišnim prostorom za pohranu ambalažirane pitke vode. Nenametljivom sivom bojom i modernim dizajnom aparat za vodu Hydrus je ugodan za oko, a svojim dimenzijama se uklapa s dizajnom vašeg uredskog namještaja.